Port nak makan western yang melambak kapow punya di Kamunting. Nak makan chicken chop atau lamb chops dalam satu talam, sinilah tempatnya. Lagi best, boleh tampak cheese leleh dekat atasnya. Kalau lapar nasi pulak, boleh juga order menu goreng-goreng., Kalau tak lapar nasi bolehh makan hor fun kuew teow atau wantan mee.
Nak sejukkan tekak, ade Milkshake Kingz dengan pelbagai flavour yang sweet muwit untuk korang minum.

FB: Restoran Saffron,
Taman Pertama, Aulong, Taiping, Perak
4 petang hingga 12 malam
Call/Booking: 0162249614

Gerai kecil yang diberi nama Kamunting Famous Cendol & Laksa ini tidang asing lagi bagi penduduk setempat. Gerai yang terletak berhadapan dengan SJK (C) Phui Choi Kamunting ini terkenal dengan cendol yang menyediakan pelbagai pilihan serta laksanya yang sedap.Tempahan boleh dibuat mnerusi En. Nasir : 0175809230 / En. Ali : 0149080128.

 

 

Gerai Kamunting Famous Cendol & Laksa

 

Menu yang boleh dipilih

 

 Pasembor turut dijual di sini

 

Menyediakan menu bertemakan western, kedai yang terletak di Kamunting ini mudah dicari kerana terletak behampiran jalan besar dan berdekatan Econsave  Kamunting. Selain itu, turut disajikan juga pencuci mulut yang boleh dicuba dan harga juga berpatutuan.

 

 

Alamat : 

No.15,Lorong PK 7, Jalan Stesyen Kawasan Perusahaan Kamunting
Kamunting
 
 
Tel : 017-513 5494

Pagi pengemar ala western-The BBQ Garage merupakan antara pilihan terbaik yang boleh dicuba dan nama mereka tidak asing lagi bagi penduduk serta kamunting, taiping dan dari luar kawasan .

Pelbagai menu yang berasaskan kambing, ayam, daging, itik ,pasta, nasi ada disediakan.

 

 

Alamat : Jalan kg pak dollah
               Taiping, Perak
 
FB : The BBQ Garage
 
Panggil  : 018-577 5349