Gerai kecil yang diberi nama Kamunting Famous Cendol & Laksa ini tidang asing lagi bagi penduduk setempat. Gerai yang terletak berhadapan dengan SJK (C) Phui Choi Kamunting ini terkenal dengan cendol yang menyediakan pelbagai pilihan serta laksanya yang sedap.Tempahan boleh dibuat mnerusi En. Nasir : 0175809230 / En. Ali : 0149080128.

 

 

Gerai Kamunting Famous Cendol & Laksa

 

Menu yang boleh dipilih

 

 Pasembor turut dijual di sini

 

Pagi pengemar ala western-The BBQ Garage merupakan antara pilihan terbaik yang boleh dicuba dan nama mereka tidak asing lagi bagi penduduk serta kamunting, taiping dan dari luar kawasan .

Pelbagai menu yang berasaskan kambing, ayam, daging, itik ,pasta, nasi ada disediakan.

 

 

Alamat : Jalan kg pak dollah
               Taiping, Perak
 
FB : The BBQ Garage
 
Panggil  : 018-577 5349

 

 

 

Menyediakan menu bertemakan western, kedai yang terletak di Kamunting ini mudah dicari kerana terletak behampiran jalan besar dan berdekatan Econsave  Kamunting. Selain itu, turut disajikan juga pencuci mulut yang boleh dicuba dan harga juga berpatutuan.

 

 

Alamat : 

No.15,Lorong PK 7, Jalan Stesyen Kawasan Perusahaan Kamunting
Kamunting
 
 
Tel : 017-513 5494
 
Bikers Pit & Cafe yang mula dibuka pada bulan Mei yang lalu menengahkan konsep Multi Cuisine atau masakan yang pelbagai seperti western, masakan goreng, char kuew teow.Restoren ini terletak berhampiran dengan The Store Kamunting
 
Waktu Operasi
5.00 ptg- 3.00 pagi
 
Alamat : No. 5, Jalan Medan Saujana 8, Medan Saujana, Kamunting
 
Tel : 0143435252
 
Juga tersedia perkhidmatan :
Tempahan, Katering
Make-over kereta