Menyediakan menu bertemakan western, kedai yang terletak di Kamunting ini mudah dicari kerana terletak behampiran jalan besar dan berdekatan Econsave  Kamunting. Selain itu, turut disajikan juga pencuci mulut yang boleh dicuba dan harga juga berpatutuan.

 

 

Alamat : 

No.15,Lorong PK 7, Jalan Stesyen Kawasan Perusahaan Kamunting
Kamunting
 
 
Tel : 017-513 5494
 
Bikers Pit & Cafe yang mula dibuka pada bulan Mei yang lalu menengahkan konsep Multi Cuisine atau masakan yang pelbagai seperti western, masakan goreng, char kuew teow.Restoren ini terletak berhampiran dengan The Store Kamunting
 
Waktu Operasi
5.00 ptg- 3.00 pagi
 
Alamat : No. 5, Jalan Medan Saujana 8, Medan Saujana, Kamunting
 
Tel : 0143435252
 
Juga tersedia perkhidmatan :
Tempahan, Katering
Make-over kereta
 
 
 
 
 
 
 
 

Pagi pengemar ala western-The BBQ Garage merupakan antara pilihan terbaik yang boleh dicuba dan nama mereka tidak asing lagi bagi penduduk serta kamunting, taiping dan dari luar kawasan .

Pelbagai menu yang berasaskan kambing, ayam, daging, itik ,pasta, nasi ada disediakan.

 

 

Alamat : Jalan kg pak dollah
               Taiping, Perak
 
FB : The BBQ Garage
 
Panggil  : 018-577 5349

 

 

 

Lokasinya yang terletak berhadapan dengan Taman Tasik Kamunting memudahkan pengunjung mencari kedai makan Wan Ikan Bakar. Kedai ini menyediakan pelbagai jenis lauk-pauk dan sayuran serta ikan bakar yang menyelerakan. Tempat ini juga menjadi pilihan kerana tempatnya yang luas serta selesa. Berkonsepkan layan diri, kedai makan ini yang baru dibuka di kamunting ini juga pernah mendapat anugerah "Kedai Harga Patut" pada tahun 2016.